Quş Ailələri

Rəngarəng qarğa flutisti - Avstraliya üçün endemikdir

Pin
Send
Share
Send
Send


Rəngarəng flutist qarğa (Latın Strepera graculina) fleyta quşları ailəsindən olan Avstraliya mahnı quşudur.

50 sm uzunluğunda rəngli bir flutist qarğa.Qanadlarında ağ aypara və ağ baza və quyruq zirvəsi olan qara rəngli bir quş. Gözlər sarıdır. Onun çağırışı yüksək səsli bir səsdir.

Quş Avstraliyanın şərqindəki yüngül meşələrdə, kollarda, tarlalarda və şəhər kənarında yaşayır. Paylanma sahəsinin şimalında, oturaq bir quşdur, cənubda yüksək bölgələrdən aranlara və arxaya köç edir.

Yuva dövrü xaricində, quş böyük sürülərdə yaşayır. Leş, kiçik onurğalılar, quş yumurtaları, böcəklər və giləmeyvə ilə qidalanır. Quş ovunu tikanlara sancır və ya yarıqlarda və çəngəllərdə saxlayır.

Budaqların bifurkasiyasında kasa şəklində bir yuva düzülmüşdür. Dişi iyul və yanvar ayları arasında 3 yumurta təxminən 3 həftə inkübe edir. 3 həftə yaşında gənc quşlar müstəqil olurlar.

Boehme R.L., Flint V.E. Heyvan adlarının beş dilli lüğəti. Quşlar. Latın, Rus, İngilis, Alman, Fransız. / Acad-ın ümumi redaktorluğu altında. V.E.Sokolova. - M.: Rus. lang., "RUSSO", 1994. - S. 464. - 2030 nüsxə. - ISBN 5-200-00643-0

Məqalə mənbəyi:

İstifadəçilər də axtardılar:

Avstraliya üçün endemik olan rəngli flutist qarğa. rəngi qarğa flutisti,

Pino, taktika və strategiyaya əsaslanan onlayn bir məntiq oyunudur. Bu şahmat, dama və guşələrin remiksidir. Oyun xəyal gücünü, diqqət cəmlənməsini inkişaf etdirir, verilən tapşırıqları həll etməyi, hərəkətlərinizi planlaşdırmağı və məntiqi düşünməyi öyrədir. Neçə çipin olmasının vacib deyil, əsas odur ki, necə yerləşdirilir!

Motley Crow Flutist

Giriş
1 Təsvir
2 Dağıtım
3 Davranış
4 çoxalma
İstinadların siyahısı

Rəngarəng flutist qarğa (Latın Strepera graculina) fleyta quşları ailəsindən olan Avstraliya mahnı quşudur.

50 sm uzunluğunda rəngli bir flutist qarğa.Qanadlarında ağ aypara və ağ baza və quyruq zirvəsi olan qara rəngli bir quş. Gözlər sarıdır. Onun çağırışı yüksək səsli bir səsdir.

2. Yayım

Quş Avstraliyanın şərqindəki yüngül meşələrdə, kollarda, tarlalarda və şəhər kənarında yaşayır. Paylanma sahəsinin şimalında, oturaq bir quşdur, cənubda yüksək bölgələrdən aranlara və arxaya köç edir.

3. Davranış

Yuva dövrü xaricində, quş böyük sürülərdə yaşayır. Leş, kiçik onurğalılar, quş yumurtaları, böcəklər və giləmeyvə ilə qidalanır. Quş ovunu tikanlara sancır və ya yarıqlarda və çəngəllərdə saxlayır.

4. Çoxalma

Budaqların bifurkasiyasında kasa şəklində bir yuva düzülmüşdür. Dişi iyul və yanvar ayları arasında 3 yumurta təxminən 3 həftə inkübe edir. 3 həftə yaşında gənc quşlar müstəqil olurlar.

İstinadların siyahısı:

Boehme R.L., Flint V.E. Heyvan adlarının beş dilli lüğəti. Quşlar. Latın, Rus, İngilis, Alman, Fransız. / Acad-ın ümumi redaktorluğu altında. V.E.Sokolova. - M.: Rus. lang., "RUSSO", 1994. - S. 464. - 2030 nüsxə. - ISBN 5-200-00643-0

Pin
Send
Share
Send
Send